Мъжките сватбени костюми от три части са супер стилен вариант за

...
Мъжките сватбени костюми от три части са супер стилен вариант за
Коментари Харесай

Актуалните мъжки сватбени костюми през есен 2022

Мъжките сватбени костюми от три елементи са супер моден вид за специфичното ви тържествo

Лятото може да е отминало, само че любовта не познава сезони, а сантименталните празници в нейна чест не престават. Тъкмо всички са се прибрали от летните ваканции и е време за нови запаметяващи се събития. Със промяната на сезона приветстваме и новите модели мъжки сватбени костюми. С какво се отличават те?

Перфектният модел мъжки костюм за женитба съчетава представителност и комфорт. В този толкоз значим за вас ден удобството е не по-малко значимо от безупречния жанр. Ако към естественото ви терзание се добави и възприятието за стеснение от недобре подбрания костюм, празникът ви може да се окаже изтезание и това ще си проличава по всички сватбени фотоси, а както всички знаем… те остават за децата и внуците.

Това, с което се отличават есенните мъжки костюми за женитба, са не толкоз наситените цветове, които в допълнение придават етикеция към мотива: тъмносиньо, бордо, тъмносиво, тъмнокафяво, антрацит. Но има и разновидности в бежово, в светлокафяво, които също са доста подобаващи.



Източник на изображение: lazarini.eu

Ако желаете да избягате от клишетата, то тогава заложете на тъмнозелен „ каки “ мъжки костюм за женитба. През тази есен зеленият цвят се радва на огромен триумф.

В сбирката на един от водещите български марки за елегантна мъжка мода – LAZARINI ще откриете богат избор, съчетаващ по съразмерен начинфин плат и ослепителен дизайн.Уникалната лекост на плата се дължи на материята, от която са направени първокласните на LAZARINI, а точно тънката прежда фина вълна. (така наречената „ студена вълна “)

Есенните мъжки сватбени костюми за 2022г.

„ Студената вълна “ несъмнено е най-предпочитаната материя за сезона. Тя е доста подобаваща за церемониалните случаи, защото е доста фина и лека. Райето, рибената кост, пепитът и карето са новостите в декорациите на костюмите за този сезон. Те придават спомагателна изтънченост и темперамент на сватбения тоалет.

Мъжките сватбени костюми от три елементи са супер моден вид за специфичното ви празненство. Препоръчваме ви да разгледате елегантните модели в тъмносиньо каре. Бихте могли да съчетаете със светлосиня папийонка, светлосиня кърпичка за сако, а реверът му може да бъде декориран с дребна и фина брошка от плат.



Източник на изображение: lazarini.eu

Много артистичен и гръмък е церемониалният мъжки костюм в бял цвят с черни акценти. Той е предопределен за тържествени мотиви, при които важи условието за строго формален дрескод (White tie). Реверът и филетките на този модел са от черен сатен, който контрастира извънредно стилно на белия костюм. Ръкавите са украсени с кокетни копчета в черно. Копчетата на сакото начело също са в черно, а копчетата на елека към костюма са бели. Този модел е доста гръмък и запаметяващ се, защото рядко се удават случаи за обличане на облекло от такава класа.

Актуалните елементи при есенните мъжки сватбени костюми

Контрастни филетки, двойни филетки, остри сатенирани ревери и сатенирани копчета, закопчаване с едно копче, контрастни шевове, подчертани с ефектни шевове ревери, платове със ситни структури на контрастни точки, фини контрастни детайли, контрастни подплати (които при леко разтваряне на сакото стоят доста ефектно), сатенирани панталони, вталени силуети – тези детайли построяват сватбения стайлинг през актуалната есен.

Неувяхващата класика мъжки сватбени костюми

Смокингът и фракът са избори, които са подобаващи за по този начин наречения „ White tie “ дрескод. Този вид облекло е върхът на класата и изтънчеността. А знаете ли каква е разликата сред фрак и смокинг?

Фракът се състои от подрязано начело сако, което откъм гърба има дълги, тесни, подгъви. Панталонът към този вид церемониално сако е с копринени или със сатенени линии. Фракът е най-подходящ за вечерна женитба. Изработва се от черен креп. Фракът е постоянно черен, няма други варианти. Носи се разкопчан, с безупречно бял елек от коприна и ефектни копчета. Преди да се спрете на подобен вид мъжки костюм за женитба, помислете дали е подобаващ за средата, в която ще се организира тържеството (ресторанта или различен вид заведение), за тематиката на сватбата (в случай, че имате такава), също преценете по какъв начин ще стои фракът до сватбения тоалет на булката (трябва да има естетика в стиловете, с цел да не изглеждате не на място). Различните дрехи са удачни за носене в избран подтекст, а това важи с най-голяма мощ за фрака.



Източник на изображение: lazarini.eu

Смокингът е една концепция по-малко параден. Той не е наложително черен, оферират се и по-светли тонове. Сакото е с копринени или сатенени ревери и с отворена предница, а панталонът е като този при фрака. Носи се наложително с папийонка и съсзакопчани копчета. Сатененият пояс е неизменима част от смокинга.

Надяваме се тази публикация да ви бъде от огромна изгода в подготовката за специфичния ден. И в случай че въпреки всичко имате доста въпроси, които са останали без отговор, заповядайте в магазините на LAZARINI, с цел да получите експертна помощ от нашите консултанти при построяването на най-подходящата визия за вас!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР